Jdi na obsah Jdi na menu

Dámské bavlněné tričko jednobarevné

2. 3. 2020

Příjemné tričko s rolákem a s dlouhým rukávem. Vhodné i pro plnoštíhlé, k dispozici až do velikosti XXXL. Vyrobeno z bavlny s přídavkem elastanu. Krásné jednobarevné provedení, k dispozici v mnoha krásných barvách. Rolák u krku v současném počasí krásně zahřeje. Vhodné místo lehké mikiny, v případě chladnějšího počasí i pod mikinu. Jednobarevné provedení s dobře kombinuje s ostatními částmi oblečení.

 

Která barva se Vám líbí? Další barevné varianty najdete zde: dámská trička

 

Proč Vám doporučuji módu zrovna z eshopu Glara? Z mé zkušenosti mají opravdu úžasné kousky. A tato dámská trička mi docela sluší. A to jsem jinak vybíravý typ a nějaké to kilo navíc je potřeba pod něčím elegantním schovat. Toto růžové tričko mi na to přišlo jako ideální a opravdu to funguje. Všichni koukají na moje prsa na zbytek se tak možná ani nedostane.

Původně jsem sem chtěla dát i svoji fotku v tomto tričku, ale když jsem ji porovnala s modelkou na které to bylo originál nafoceno, tak jsem se trošku zastyděla, fotku smazala a dala vám sem originál. No ještě to bude nějakou tu hodinu ve fitku.

tricko-s-rolakem.jpgdamske-tricko.jpg