Jdi na obsah Jdi na menu

Legíny LELOSI

26. 5. 2022

Při hledání správného střihu legín je důležité najít velikost, látku a především střih, který bude vyhovovat vašemu tělu. To je velký rozdíl mezi tím, zda se vám legíny vyhrnou nahoru, nebo se zaboří do pasu.

Kompresní legíny

Kompresní legíny se skvěle hodí pro intenzivní aktivity, jako je běh, kickbox nebo prostě jen pro to, abyste byla drsná žena. Říká se, že zlepšují sportovní výkon a zkracují dobu regenerace svalů. Mějte na paměti, že tyto legíny jsou těsnějšího střihu než běžné legíny.

Sportovní legíny

Přiléhavé legíny mají lehkou kompresi a obvykle široký, plochý pas. Jsou ideální na jógu nebo každodenní nošení. I když je základní černá barva základem, rádi přidáváme do legín pro každodenní nošení potisky.

Velikost a střih legín

Legíny by se měly na těle cítit jako druhá kůže. Znáte ten sloga? Legíny Lelosi - Vaše druhá kůže. Měly by přiléhat k hýždím, stehnům a lýtkům. Pás by neměl být příliš těsný, aby se v něm nevytvořil obávaný "muffin top", ani příliš volný, kdy byste si je museli každých pět minut vytahovat. Pokud látka při nošení vypadá zkresleně nebo se stává průsvitnou, mohou být příliš malé. Vždy byste měli dát přednost střihu a pohodlí před velikostí (neboli číslem na visačce).

Tabulka velikostí legín

Velikost legín můžete určit podle rozměrů v pase, v bocích a v rozkroku. Protože však legíny mají těsně přiléhat, doporučujeme vzít v úvahu vaši hmotnost a tělesnou výšku. Ačkoli každá značka legín má různé velikosti, zde je naše tabulka rozměrů, kterou můžete použít jako referenci. 

Doufáme, že vám to pomohlo najít ideální legíny pro vaši postavu. Pokud máte nápad na vytvoření dokonalých legín pro vaši firmu, kontaktujte nás ještě dnes a poraďte se s námi o našich službách v oblasti textilního designu a výroby legín.

legíny lelosilelosi legínylelosi