Jdi na obsah Jdi na menu

Proč nemají ženy místo v šatníku?

14. 3. 2020

Ženy se velmi pečlivě starají o svůj šatník a zajišťují, že mají několik možností, aby vyhovovaly každé příležitosti, a není divu, že kalhotky nejsou výjimkou. Průměrná žena vlastní podle studie 34 párů spodního prádla, což znamená, že má ve svém šatníku dostatek možností co si každý den v měsíci obléknout.

Ne všechny kalhotky jsou samozřejmě stejné, s mnoha dámami, které dělí svou zásuvku na spodní prádlo do dvou samostatných sloupců. Nejprve najdete její každodenní bavlněné kalhotky, které si vyžádá na jeden den v kanceláři nebo odpolední čaj se svými přítelkyněmi. Druhé hromádce budou její „nejlepší“ krajkové kalhotky, díky nimž se bude cítit chladně, sebevědomě a sexy, ideální pro její romantické úsilí. Občas se objeví i třetí hromádka a na ní kalhotky s nohavičkou

Jak se toto číslo srovnává s muži?Možná vás vůbec nepřekvapí, když zjistíte, že průměrný muž vlastní méně kalhot než průměrná žena. Ve skutečnosti v České republice mají muži v průměru pouze 15 párů spodního prádla ve srovnání s 34 vlastníky žen. To však není nejhorší, u mužů, kteří odmítli připustit, že jejich spodní prádlo má lepší dny už dávno za sebou, je nosí průměrně čtyři roky!

Spodní prádlo by mělo být vyměněno každých šest měsíců až rok, což znamená, že mnoho mužů chodí po ulicích v zoufalé potřebě nového spodního prádla. 

Zatímco muži většinou vybírají své spodní prádlo jen podle velikosti, bez ohledu na to jak vypadá, ženy jsou při výběru spodního prádla přirozeně mnohem ohleduplnější. Při výběru oblečení dámy rádi zvažují styl, praktičnost a jeho sexy vzhled. Na jakou příležitost vybíráme dámské spodní prádlo? Bude to pro příležitostné rande s přáteli? Oblékám se na jeden den v kanceláři? Měl bych nosit něco trochu lichotivějšího pro někoho zvláštního?

#glara #spodnipradlo #spodníprádlo #kalhotky #tanga #boxerky #underwear #kalhotkysnohavickou

 

damske-spodni-pradlo.jpgpradlo-spodni.jpgsexy-tanga.jpgbezesve-kalhotky.jpg