Jdi na obsah Jdi na menu

Studentské školní batohy

27. 3. 2020

Vyzkoušeli jsme již desítky batohů v různých stylech, abychom našli ty nejlepší batohy pro studenty středních a vysokých škol. Dobrý školní batoh by měl být schopen nosit všechny knihy a spotřební materiál, který potřebujete pro dlouhé vyučování - a zároveň být pohodlný, cenově dostupný a rozhodně by měl být stylový. Máme pro Vás typy, které budou zaručeně fungovat. Batohy z pravé kůže jsou opravdovým luxusem. Retro a vintage jsou pro milovníky nejnovějších módních trendů.

Pokud jste středoškolský nebo vysokoškolský student, potřebujete studentský batoh, který pojme vaše knihy, elektroniku a školní potřeby spolu s tím, co potřebujete pro svůj volný čas, zkoušky nebo pozdní noc v knihovně. Dobrý školní batoh by měl přežít opotřebení celých několika let vzdělávání, stejně jako víkendové pobyty a výlety.

Na trhu existuje spousta levných a unifikovaných batohů. Ty jsou vhodné pro průměrné studenty. My si myslíme, že prakticky uvažující student by měl vybírat svůj batoh nejen s myšlenkou jak co nejvíce ušetřit. Studenti chtějí něco originální, krásného a trvanlivého. Batohy nekupujete každý den a vyplatí se o nich i trochu přemýšlet. Prohlédněte si nejrůznější naše typy a vyberte si ten pravý. Kompromis by neměl být v kvalitě ani v estetice. Batoh bude Vaše vizitka po mnoho let studia. Samozřejmě ho můžete kdykoliv vyměnit, ale proč takto uvažovat hned ze začátku? Doporučujeme vybírat pečlivě a milovat ho mnoho let.

Vybraný batoh musí být také vhodný pro to, co vaše škola vyžaduje. Některé vysoké školy stále chtějí, abyste po celý den přenášeli skripta z přednášky na cvičení. Pokud budete mít štěstí, možná budete potřebovat jen notebook a papírový sešit na poznámky, protože všechno je online. Vyberte si tedy podle toho, co budete potřebovat, a mějte na paměti doporučení aby hmotnost vašeho batohu nebyla více než 10 až 20 procent vaší tělesné hmotnosti. Nevybírejte zbytečně velké rozměry, které pak budete mít tendenci přetěžovat zbytečnostmi. Raději volte menší velikosti a pořádně si rozmyslete, co do školy opravdu dnes potřebujete vzít.

Kromě velikosti batohu je důležitý i výběr vhodného materiálu. Mějte na paměti, že žádný textilní batoh Vám nevydrží několik let. Doporučujeme kvalitní kožené batohy, nebo plátěné batohy s nepromokavou úpravou. Oba tyto materiály navíc časem získávají svoji specifickou patinu a je možno říci - čím starší, tím hezčí. Dámský batoh z kůže si oblíbili mladé dívky, plátěné batohy jsou hitem mezi mladými muži.

Zde několik našich typů. Co říkáte, nejsou úžasné?

#batoh #batohy #backpack #backpacks #batohnanotebook

batuzek-damsky-prava-kuze.jpgkabelka-a-batoh-v-jednom-prava-kuze.jpgkozeny-batoh-pro-zeny.jpgmodry-retro-batoh.jpgmaly-batoh-do-mesta.jpgvelky-batoh-prava-kuze.jpgvelky-kozeny-batoh-damsky.jpg